Melyik a legjobb HeySmoothie gyerekeknek?

Melyik a legjobb HeySmoothie gyerekeknek?

Tulajdonképpen bármelyik HeySmoothie-t fogyaszthatják a gyerekek is, nincs semmi akadálya, de ha biztosra akarsz menni, akkor érdemes megfogadnod pár tippet tőlünk!

Édes, gyümölcsös, ismerős, na és persze finom!

Azért, hogy megkönnyítsük a szülők dolgát, készítettünk egy kifejezetten gyerekeknek ajánlott HeySmoothie válogatást a HeySmoothie webáruházban, melybe az alábbi szuper gyerekbarát smoothie keverékeket válogattuk össze:
Red Berries, Golden Earth, Acai Passion

Ezeket az ízeket olyan alaposan leteszteltük már a saját gyerekeinken és olyan jó szívvel ajánljuk más gyerekeknek is, hogy mindjárt kettőt tettünk mindhárom ízből a gyerekeknek készült HeySmoothie boxba!
Na de miért épp ezeket az ízeket választottuk ki a 12 féle HeySmoothie ízből? Azért, mert ezek egytől egyig édeskés ízvilágúak, nincs bennük egyetlen pikáns összetevő sem, így a már megszokott ízek új és izgalmas kombinációját ismerhetik meg a gyerekek ezekben a smoothie különlegességekben.

Mikor érdemes HeySmoothie-t adni a gyerekeknek?

Amikor csak gondolod, hiszen a HeySmoothie lehet akár uzsonna vagy tízórai otthon, az iskolában, de simán előkapható utazás közben vagy a játszótéren is vagy kitehet akár még egy könnyű vacsorát is, ha még enne valamit a gyereked este. Nagyobb gyereknek be lehet dobni az edzőtáskába is, így akár edzés előtt vagy után saját maguknak is könnyedén tud belőle készíteni egy finom és tápláló smoothie-t és nem farkaséhesen ér majd haza.
Nyugodtan engedd meg a gyerekednek, hogy magának válassza ki a napi smoothie-ját, így  valószínűleg még jobb kedvvel fogja majd elfogyasztani és nagyobb eséllyel próbál majd ki egy újabb HeySmoothie-t, hogy még színesebben táplálkozzon. De mutatunk máris egy klassz trükköt az új ízek megismeréséhez, amit bármilyen ételnél be lehet vetni!


Hogyan érdemes új ételeket és ízeket kínálni a gyerekeknek?

A legkézenfekvőbb válasz erre az lenne, hogy megkérdezzük a gyereket, hogy van -e kedve megkóstolni a még nem ismert ételt, de a nagyobb gyerekek szülei már pontosan tudják, hogy a válasz sokkal inkább lesz erre egy határozott nem, mint egy lelkes bólintás.
Van azonban egy trükk, amivel szinte mindig biztosra lehet menni. Ne kérdezz semmit, ne mondj semmit, csak kezdd el eszegetni azt a bizonyos dolgot, amit szeretnéd, ha a gyereked is megkóstolna. Az se baj, ha ezt nem is az asztalnál teszed, ugyanis ki tudja miért, de mindig vonzóbb a gyerekeknek az az étel, amit nem az asztalnál eszünk, hanem mondjuk játék vagy filmnézés közben. Hát még akkor lesznek csak extra kíváncsiak, ha nem kérdezzük meg őket, hogy kérnek -e belőle...!
Hidd el, az esetek többségében működik a dolog és minimum egy kóstolást kikönyörögnek a gyerekek, ami után pedig már tényleg el tudják dönteni, hogy ízlik -e nekik az adott finomság vagy sem.

Mennyi gyümölccsel ér fel egy adag HeySmoothie?

Egy tasak HeySmoothie elkészítve ugyanolyan tápértékkel bír, mint 10 dekagramm friss termék. A smoothie-hoz használt legjobb minőségű friss gyümölcsöket és zöldségeket biotermelőktől szerezzük be, a tökéletesen érett termékek pedig a gyors fagyasztva szárítási eljárásnak köszönhetően szinte teljes egészében megőrzik vitamin-, ásványi anyag-, rost- szénhidrát- és fehérjetartalmukat. A különleges fagyasztva szárítási technológia során alkalmazott gyengéd fűtés aztán kiszárítja a friss termékekből az összes vizet, majd minden finom porrá válik - így készül a HeySmoothie.

Tegyél egy próbát a gyerekeknek összeállított HeySmoothie box-szal, de persze nyugodtan engedd meg a gyerekednek, hogy belekóstoljon a többi smoothie ízbe is, amikor te kortyolod őket.