Életmódváltás vidáman

Fogyassz gyümöcsöket és zöldségeket a szivárvány minden színében! Építsd be mindennapjaidba, tedd rendszeres szokásoddá! A kiegyensúlyozott étrend napi öt adag, vagyis 400 gramm zöldség és gyümölcs fogyasztását írja elő, mellyel így számos betegség megelőzhető. Egy adag HeySmoothie két marék friss gyümölcs vagy zöldségnek felel meg.

Egy új szokás kialakításához az elhatározásodra, illetve megfelelő mennyiségű időre lesz szükséged. Tudósok megállapították, hogy 66 nap kell ahhoz, hogy egy új szokásból rutin legyen.

Bogyós gyümölcsök
Megkóstolod? HeySmoothie.

Egészséges reggeli 1 perc alatt

A munkahelyeden töltött idő - vagy hogy mikor esel haza a nap végén - elvileg kiszámítható, gyakorlatilag általában mégsem. Reggel, indulás előtt gondold át milyen nap vár rád.. fel kell pörögnöd? Fontos, hogy fókuszálj? Délután jól jöhet egy kis relax? Dobj be egy vagy két tasak Heysmoothiet a laptopod mellé és vedd elő, ha rád tör az éhség. Önts hozzá egy kis vizet vagy tejet a palackodba és máris rengeteget tettél az egészségedért!

Rostban gazdag útitárs

Rendszerint túl sok tennivalót zsúfolunk be mindennapjainkba. A végén csak arra nem marad időnk, hogy az egészégünkkel foglalkozzunk. Szóval mielőtt leviszed a kiskedvencedet sétáltatni, keverj be hangulatod szerint egy Heysmoothiet és vidd magaddal!

smoothie
smoothie

Különleges ízvilág, hatékony emésztés

Alapszabályok, amiket fejben már bizonyára kívülről tudsz: mozgás, sok folyadék, változatos, egészséges, tiszta, rostdús táplálkozás. Ez utóbbiban a Heysmoothie lesz a megbízható barátod. A napi rendszerességű rostbevitel hatékonyan fogja segíteni anyagcserédet.