Az uzsonna, ami biztos nem jön haza a táskában

Az uzsonna, ami biztos nem jön haza a táskában

Mindjárt indul a suli, ezzel pedig az állandó dilemma: milyen uzsonna kerüljön az iskolatáskába, hogy ne úgy jöjjön haza a gyerek a suliból, hogy mindjárt éhen hal?
Nem egyszerű azonban jó uzsonnát kitalálni, hiszen egyszerre legyen finom, könnyen és gyorsan elfogyasztható a rövid szünetekben és persze az se árt, ha mindemellett még egészséges is.
Na, hát a HeySmoothie ezt így pont kimaxolja.

Miért praktikus iskolai uzsonna a HeySmoothie?

Finom, egészséges és bármikor elfogyasztható a nap folyamán és az se baj, ha becsöngetnek, mert egy pillanat alatt visszazárható a HeySmoothie palackja. Ráadásul gondolj csak bele, ha megiszik egy HeySmoothie-t a gyereked, máris magához vett egy csomó tápláló gyümölcsöt és zöldséget, melyek a liofilizáló eljárásnak köszönhetően szinte teljes egészében megőrzik tápanyag- és  vitamintartalmukat a smoothie-ban is.
Azt egyébként észrevetted már, hogy annál nagyobb eséllyel fogy el egy uzsonna, minél "több köze" van hozzá a gyereknek? Próbáld csak ki, hogy egyik nap együtt vásároltok be a szendvicshez és magának választhatja ki a boltban, hogy mi kerüljön a kenyérbe, süssetek együtt egy zabkekszet otthon és engedd meg, hogy ő ízesítse csokidarabokkal vagy ahogyan szeretné, illetve hadd választhassa ki magának a napi HeySmoothie-t, ami bekerül majd a palackba!

Érdemes előre elkészíteni a HeySmoothie-t vagy bízzuk inkább a gyerekre?

Attól függ, hogy hány éves gyerekről beszélünk és persze attól is, hogy tejjel vagy vízzel hígítjuk a smoothie italt. Ha alsós gyereknek készítjük a HeySmoothie-t, talán egyszerűbb otthon elkészíteni neki és készen betenni a táskába, a nagyobb gyerekek azonban vízzel már simán el tudják készíteni maguknak is bármikor a nap folyamán.

Hány éves gyerekeknek érdemes HeySmoothie-t tenni az iskolatáskájába?

Igazából bárkinek, hiszen ugyanolyan lelkesen fogyasztják a legkisebbek is, mint a nagyobb gyerekek és persze egy felnőttnek is szuper praktikus és egészséges választás egy HeySmoothie uzsonnára.
A különbség talán csak annyi, hogy a kisebb gyerekeknek érdemes az édeskésebb ízvilágú smoothie keverékeket választani, míg a nagyobbak már bátran kísérletezhetnek az olyan izgalmasabb ízkombinációkkal, mint például a Spicy Reds smoothie.
Hogy megkönnyítsük a választást a HeySmoothie-k között, készítettünk néhány válogatást, így a szülőknek nem kell átböngészni az összes összetevőt, elég ha csak rákattintanak a kifejezetten gyerekek számára készült smoothie boxra. Ebben garantáltan csak igazi gyerek-kedvenceket találtok!

Mit érdemes még a smoothie mellé betenni az iskolatáskába uzsonnára?

Attól függ, hogy eszik -e otthon reggelit vagy kap -e bármilyen uzsonnát bent a suliban is a gyereked, illetve az se mindegy, hogy hány órakor van az ebéd.
Akad olyan gyerek, aki kifejezetten jó étvágyú már reggel is, de van, aki csak később éhezik meg a délelőtt folyamán. Van, akinek simán lecsúszik egy szendvics is a HeySmoothie mellett, míg másnak untig elég a smoothie is vagy jól esik mellé elrágcsálni egy kis adag mandulát, diákcsemegét, esetleg pár szem kekszet.
Érdemes figyelni, hogy melyik nap mennyire megy éhesen haza a gyereked a suliból, kikérdezni, hogy mikor érezte esetleg éhesnek magát a nap folyamán és annak megfelelően csomagolni neki az adott napra uzsonnát. 

Elfogyott a szendvics? Jutalmul jöhet néhány kocka HeySmoothie Bites!

Van még ám egy extra tippünk, ha te is a kiegyensúlyozott táplálkozásban hiszel! Mi azt valljuk, hogy érdemes már kiskorban megtanítani a gyerekeknek a helyes arányokat és erre remek példa az iskolai uzsonna is.
Csomagoljunk valami tápláló ételt minden nap, ami mellé mehet egy kis gyümölcs és belefér valami apró nassolnivaló is. Ez utóbbira remek ötlet a HeySmoothie Bites, ami egy olyan természetesen édes, hozzáadott cukortól mentes finomságunk, amit nagyon szeretnek a gyerekek. Igazi jutalom az a pár kocka, ami várja őket az uzsonnás dobozban, akár a bogyós gyümölcsös, akár az egzotikus vagy a málnás-spirulinás Bites a kedvence! (Egyedül a koffeintartalmú Bites-ot nem javasoljuk a kicsiknek, a felnőtteknek azonban annál inkább!)