RólunkHeySmoothie célok


Célul tűztük ki,


hogy kizárólag olyan termékeket kínálunk, amelyek megfelelnek filozófiánknak: egészséges, kifogástalan minőségű, a mindennapi életet megkönnyítő készítmények.

 Hisszük,

hogy a jó minőségű ételek nagyon nagy mértékben hozzájárulnak az egészséghez, a jóléthez és egy jobb világhoz.
Olyan termékeket kínálunk, amelyekben mi magunk is hiszünk mindenek felett!
Melyek jót tesznek az embereknek, energiát adnak és egyszerűen szebbé teszik az életet.HeySmoothie a kedvencünk

 HeySmoothie smoothie por


Mi, a HeySmoothie-nál

ellenőrzött gazdálkodásból származó alapanyagokkal dolgozunk. Meggyőződésünk, hogy hosszú távon a tiszta élelmiszerek azok, amelyek a test számára előnyösek és az emberiséget táplálják.


Olyan zöldségek és gyümölcsök, amelyek a földben nőttek. Magas tápértékkel és rengeteg vitaminnal. Olyan zöldségek és gyümölcsök, melyek a lehető legkevésbé estek át a feldolgozás folyamatán és amelyeket évszázadok óta ismertek a szervezetünkre gyakorolt ​​pozitív hatásukról.


Az egészséges táplálék a test alfája és omegája. Valljuk, hogy az ételnek élvezetesnek kell lennie és meg kell adnia szervezetünknek mindazt, amire szüksége van a fejlődéshez és önmaga gyógyításához. Amit elfogyasztunk, nem betegítheti meg testünket és semmi esetre sem szabad, hogy tele legyen ízfokozókkal, színezékekkel és tartósítószerekkel.


Nagy felelősséggel tartozunk vásárlóink iránt minden nap, a jobb és egészségesebb jövő érdekében.


Köszönjük a HeySmoothie iránti bizalmadat!

Tiszta növényi összetevők. Semmi több!

Igen, szó szerint! Készítményeink egyedüli összetevői ellenőrzött gazdaságokból származó növények. Semmi mesterséges színezék, ízfokozó, tartósítószer. A világ minden tájáról, ellenőrzött gazdálkodásokból származó friss termékekből mindössze a vizet vonják ki, valamennyi értékes tápanyag bent marad.

Tiszta növényi összetevők
Újratölthető palack

Felejtsd el a tartósítószereket és az egyszer használatos flakonokat!

Egészséges, tiszta összetevőkből álló, mennyei ízvilágú HeySmoothie turmixodat egy mozdulattal elkészítheted otthon. Nincs a környezetet szennyező műanyag palack, nincs egészségre káros tartósítószer.