HeySmoothie Bites - az egészséges nassolnivaló

HeySmoothie Bites - az egészséges nassolnivaló

Meglepődtél a címen, hogy létezik egészséges édesség? Pedig attól még, hogy valami egészséges, simán lehet finom, sőt, még akár olyan abbahagyhatatlanul finom is, mint a HeySmoothie Bites.

Máris elmeséljük, hogy mi adja a fagyasztva szárított finomság természetes édességét, melyik HeySmoothie Bites-ot érdemes leginkább az iroda fiókjában tartani, illetve melyik az az íz, amiből a mi gyerekeink is gond nélkül felfal(ná)nak egy egész dobozzal!

 

Mitől édes a HeySmoothie Bites?

A mindenmentes, mindenki által fogyasztható finomságok esetében mi nem a megszokott alapanyagok helyettesítésében hiszünk, hanem abban, hogy a legfinomabb és a lehető legtermészetesebb összetevőket kell kombinálni egymással és akkor az eredmény olyan finom lesz, hogy teljesen mindegy, hogy mennyire tudatos az, aki fogyasztja, mindenkinek ízleni fog.

A HeySmoothie Bites alapvetően édes ízét elsősorban a kakaóvaj adja, amitől egyúttal selymes és lágy ízűek is lesznek a kis kockák. Mindegyik HeySmoothie Bites más-más ízvilágot képvisel, hiszen teljesen különböző ízű liofilizált gyümölcsök adják az alapjukat. Ha kifejezetten édesszájú vagy, akkor a Coffee és az Exotic Bites lesz számodra a legjobb választás, ha azonban inkább a friss és nagyon gyümölcsös ízeket kedveled, akkor semmiképp ne hagyd ki a Spirulina és a Berry Mix ízeket se! (A liofilizálás egy nagyon klassz eljárás, itt olvashatsz róla bővebben is. A HeySmoothie tasakos smoothie porok is ugyanezzel a technológiával készülnek.)

Mindegyik HeySmoothie Bites adható gyerekeknek is?

Igen, hiszen kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak, nincs egyik Bites-ban sem cukor vagy bármilyen mesterséges édesítőszer. Kifejezetten jó alternatíva lehet néhány kocka HeySmoothie Bites akár magában, a tízórai vagy az uzsonna részeként, de ebéd utáni desszertnek is jó megoldás vagy az iskolai tízórai mellé is lehet csomagolni belőle pár szemet. (Vagy az egész dobozt, de ne lepődj meg, ha üresen érkezik vissza...) Egyébként a mi gyerekeink legnagyobb kedvence az exotikus Bites, de nagy meglepetésünkre és örömünkre a spirulinás Bites is óriási kedvenc.
Egyedül a Coffee Bites az a négy íz közül, amelyik nem ajánlott gyerekeknek, hiszen ez valódi kávét tartalmaz. Mondjuk mi felnőttek pedig éppen ezért imádjuk, szóval feltétlenül érdemes tartani belőle az irodai fiókodban vagy a kocsiban egy-két dobozzal.


Hogyan érdemes fogyasztani a Bites kockákat?

Röviden azt mondanánk, hogy ahogy és amikor jól esik! Eheted akár magában, ha csak egy falat finomságot ennél ebéd után, ha még van hátra 1-2 óra az ebédig, de rászórhatod a reggeli zabkásádra is, hiszen azt is elképesztően feldobja pár kocka Bites az intenzív gyümölcsös ízének köszönhetően.

Hány kalória van a HeySmoothie Bites-ban? Belefér a diétába?

Aki nagyon odafigyel az alakjára, annak az a remek hírünk van, hogy öt kocka HeySmoothie Bites mindössze 28 kalóriát tartalmaz. A legfontosabb azonban nem is ez a szám, hanem az, hogy ez a 28 kalória csupa teljesértékű élelmiszerből áll össze, amelyeket bátran fogyaszthatsz.
Datolya, spirulina, málna, kakaóvaj, bogyós gyümölcsök, sárkánygyümölcs, borsófehérje, maracuja és még sorolhatnánk a zamatosabbnál zamatosabb összetevőit a Bites kockáknak.

Kóstold meg mind a négy HeySmoothie Bites ízt (Coffee, Spirulina, Exotic, Berry Mix) és válaszd ki közülük a kedvencedet!