Így egyél jól a nyaralás alatt!

Így egyél jól a nyaralás alatt!

A nyaralás semmiképp nem kell, hogy az önmegtartóztatásról szóljon, hiszen épp az a lényeg, hogy egy kicsit kiemeljük magunkat a megszokott hétköznapokból. Ennek pedig az is a része, hogy ha új helyeket fedezünk fel külföldön vagy belföldön, feltétlenül kóstoljuk meg a helyi finomságokat és élvezzük az ízeket!
Ha azonban szeretnéd elkerülni a túlevést, mert nem szereted a nyaralás után elnehezült gyomor érzését, íme néhány apró tipp!

 

Az odaúton sem kell összevissza enni, viszont érdemes előre készülni, hogy aztán ne éhesen kelljen gyorsan választanod valamit!

Már az utazás idejére is érdemes előre gondolni, egyrészt azért, mert így nem kell majd megszakítani az utat, ha megéhezel, másrészt szinte biztos, hogy útközben csak egészségtelen alternatívákból tudsz majd választani.

Klassz ötlet lehet például, ha előre vásárolsz pár egészségesebb nasit az útra. Vihetsz magaddal például aszalt gyümölcsöt, rizskorongot, zöldségchipset, de érdemes feltankolnod pár doboz HeySmoothie Bites-ot is. A 100% természetes, valóban falatka méretű finomság bármelyik kézitáskába befér és a kávés például tényleg olyan frissítő ízélménnyel bír, akár egy valódi kávé, mivel igazi kávé van benne a datolya és a kakaóvaj mellett.

Nyugodtan egyél fagyit!

A fagyitól egyáltalán nem kell tartani, hiszen egy jó minőségű gyümölcsfagyi nem áll másból, mint gyümölcsből, tejszínből és némi cukorból, de ma már szinte minden fagyizóban van mindenmentes fagyi is néhány ízben, így akár tej- és cukormentesen is lehet fagyizni.

Hidd el, az égvilágon semmi nem fog történni, ha vacsora után elnyalsz egy fagyit! Ha azonban van választásod, érdemes mindig inkább fagyit választani a jégkrém helyett, hiszen a jégkrém - tisztelet a kevés kivételnek - igencsak dúskál a különböző adalékanyagokban.

Tervezz előre! - Egészséges tízóraik és uzsonnák strandra vagy akár városnézéshez

Az ebédet és a vacsit mindenképp érdemes helyben megoldani, de a strandra vagy a kirándulásra elvivendő nasit akár a nyaralás több napjára is szállíthatod otthonról. Ezek lehetnek ugyanazok a snackek, mint amiket az utazásra is viszel, ami mellé aztán csak egy kis gyümölcsöt kell aztán venned a nyaralás helyén.

A HeySmoothie italokkal akár még a napi gyümölcsbetevődről is gondoskodhatsz, ezek a por formájában bezacskózott smoothie-k ugyanis 100% valódi gyümölcsből készültek. Vidd el mellé a HeySmoothie palackot is, szórd bele a kedvenc HeySmoothie-dat és utána már csak vizet vagy tejet kell öntened mellé. Ezt még akár egy városnézés közben is simán meg tudod csinálni magadnak és máris ott van a kezedben a vitaminokban és rostokban gazdag finomság!

Ha lehetőséged adódik, kukkants be a nyaralás alatt egy helyi szupermarketbe, bioboltba vagy drogériába, egész biztos, hogy találsz majd olyan finomságokat, amiket itthon még nem láttál!

Élvezd a nyaralást és ne aggódj, ha nem ugyanúgy étkezel, ahogy a hétköznapokon szoktál! Ha hazajössz és újra betartod a saját étkezési szabályaid, pikkpakk helyrebillen majd az egyensúly!