Kezdd el kiheverni a telet!

Kezdd el kiheverni a telet!

Végre vége! Jó, ha szeretsz síelni, vagy snowboardozni, nem utálod annyira, de ha te is azok közé tartozol, akiknek már elég volt a nagykabátból meg a csizmából, a korai sötétedésből, a hidegből, az óvodából hazahozott vírusokból, akkor nyilván örülsz, hogy itt a tavasz!

Hogy is kellene gyorsan kiheverni a telet? 

Összegyűjtöttünk nektek néhány turbótippet, hogy szuper frissek legyetek, mire beköszönt a jó idő!

Irány a szabad élet!

Ahogy jönnek a napfényes időszakok, fel is kell tölteni a szervezetünket újra D-vitaminnal. Úgyhogy kezdjük el a napi sétaidőt növelni, keressünk minden héten valami új helyet, amit szívesen megnéznénk. Lehet ez egy környékbeli erdő, mező, vagy akár csak valamelyik kedvenc városi park. Fel a túracipővel, le a bezártsággal!

Mozgásra fel!

Ha még eddig nem tettünk, válasszunk valamilyen mozgásformát, amelyet rendszeresen űzhetünk. Ha messze van az edzőterem, vagy lusták vagyunk, vagy egyszerűen csak szégyenlősek, az online tornák, edzések világa lesz a megoldás! Csatlakozzunk egy jó kis közösséghez és vágjunk bele egy klassz edzésprogramba!

Aludjunk többet és jobban!

Napi 7 óránál alább ne adjuk! Habár van, aki úgy érzi, kevesebb is elég neki, szervezetünk benyújtja a számlát. Próbáljunk meg esténként azonos időben nyugovóra térni, lehetőleg az utolsó órákat ne képernyő előtt töltve. Az a jó, ha reggel magunktól, frissen ébredünk. Ha pedig néha megtehetjük, ajándékozzuk meg magunkat egy kis hétvégi plusz alvással is.

Együnk-igyunk színeket!

Szürke volt a tél, itt az idő, hogy elkezdjünk figyelni arra, hogy tányérunkra, poharunkba, kulacsunkba minél változatosabb színek kerüljenek. Zöld, sárga, lila, piros, kék, narancs – amit csak be tudunk szerezni. Jöhetnek a saláták, párolt zöldségek, és persze a smoothie-k is! Nálunk dobozba is válogathatod a kedvenceidet!

Szőjünk terveket!

Lehet akár álmodozás is, de jobban tesszük, ha olyan dolgokat veszünk számba, amelyeket a következő időszakban szeretnénk megvalósítani. Akár költözni, akár munkát váltani, családot alapítani, vagy éppen utazni szeretnénk, itt az alkalom, hogy átgondoljuk, honnan hová tartunk és mit szeretnénk a következő hónapokban megvalósítani!