Így készítsd el a HeySmoothie Smoothie Bowl-t!

Így készítsd el a HeySmoothie Smoothie Bowl-t!

A HeySmoothie Smoothie Bowl elkészítése alapvetően nagyon egyszerű, hiszen csak vízre vagy tejre van szükséged hozzá. Az pedig, hogy ezután mit adsz még hozzá vagy mivel turbózod fel, csakis rajtad áll! Mutatunk most pár tippet a gyors és az extra változathoz is.

Így készítsd el a Smoothie Bowl-t, ha épp úton vagy!

Akkor is nagyon finom a HeySmoothie Smoothie Bowl, ha csak vizet vagy tejet adsz hozzá, hiszen jó néhány féle liofilizált erdei gyümölcsöt, banánt és még mangót is tettünk bele. Tehát ha épp úton vagy, vagy nincs lehetőséged friss gyümölcsöt felvágni, úgy is szuper finom, tartalmas és rostban gazdag finomságot tudsz varázsolni belőle pillanatok alatt.

Akár egy kisebb, tetővel záródó dobozban is elviheted magaddal kiadagolva a HeySmoothie Smoothie Bowl alapot, hogy később tényleg csak vízzel vagy tejjel kelljen már felöntened. Érdemes langyos vizet/tejet használni hozzá, de ha jobban szereted, felöntheted akár hideg vagy meleg vízzel/tejjel is, ahogy jól esik. A lényeg, hogy a folyadékot magába szívja a kásád, hiszen ettől lesz majd finom krémes.


Ha valami nagyon extrára vágysz...

Egyáltalán nem muszáj minden nap ugyanúgy fogyasztanod a HeySmoothie Bowl-t, sőt! Lehet rá mindig más fajta szezonális vagy épp fagyasztott gyümölcsöt tenni, különféle tejekkel elkészíteni, hozzáadni extra fehérjét, rádobni pár kocka HeySmoothie Bites-ot stb.
Rostot viszont már biztosan nem kell pluszban hozzáadnod, hiszen a benne található zab, lenmag, szezámmag és napraforgómag miatt csak úgy bővelkedik a rostban (13 gramm/100 gramm)!

További smoothie bowl tippekért, kattints ide!

Érdemes fehérjével turbózni a HeySmoothie Smoothie Bowl-t?

Ez csakis rajtad áll! Ha nem tejtermékkel készíted, hanem vízzel vagy növényi tejjel, akkor egész nyugodtan mehet bele az extra fehérje, ilyenkor csak arra érdemes figyelni, hogy kicsit több folyadékot tegyél hozzá.
(Természetesen alapból is tartalmaz a Smoothie Bowl fehérjét: 12 gramm/100 gramm).

Éjszakai zabkása is készíthető a HeySmoothie Bowl-ból?

Naná, semmi baja nem lesz, ha előző este elkészíted és beteszed a hűtőbe, így reggel csak kikapod onnan és már fogyaszthatod is vagy egy lezárt tetejű dobozban magaddal is tudod vinni, és előkapva ott vár majd téged a rostban és hasznos tápanyagokban gazdag uzsonna!