Rázd meg, rázd meg, rázd! – így idd a HeySmoothie-t!

Rázd meg, rázd meg, rázd! – így idd a HeySmoothie-t!

Rázd meg, rázd meg, rázd! Ha piros alma, rázd meg jól a fát!” – így szól egy régi sláger, amelyiknek a ritmusát nyugodtan kölcsönkérhetjük, amikor a kedvenc smoothienkat szeretnénk elkészíteni. Rázni amúgy sok mindent lehet: lerázni magunkról a napi feszültséget, felrázni magunkat egy kicsit passzívabb állapotból, átrázni a szezont, hogy most mégis csupa gyümölcsöt veszünk magunkhoz, kirázni a tasakból az összes port és összerázni az italunkat. Milyen csodás is ez a magyar nyelv!

2023.04.25 12:30

Miben a legegyszerűbb elkészíteni a smoothie-t?

A HeySmoothie család alaptagja a különleges palack, amelyet külön kell, hogy a rendelésed mellé tegyél. Amikor ugyanis összeválogatod kedvenc smoothie-jaidat, akkor ezt is a kosárba érdemes tenni. Nyilván másképp is összerázhatod az italodat, de így lényegesen könnyebb lesz. A szép formatervezett palack pedig remek útitárs, és bárhol jólesik majd elővenni.

Mitől olyan különleges a HeySmoothie palack?

A HeySmoothie palack különleges konstrukciója, hogy egy keverőlabda van benne, amelyik segít csomómentessé varázsolni italunkat. Könnyen tölthetünk bele folyadékot, akár útközben is, legyen az víz, vagy növényi tej, amivel a smoothie-port éppen inni szeretnénk. Természetesen BPA-mentes, azaz káros anyagoktól mentes műanyagból készült, és a praktikum kedvéért mosogatógépben is mosható. Űrtartalma 500 ml, de egy vonal jelzi, hogy meddig töltsük vízzel, amikor a smoothie-t készítjük.

Mivel lehet higítani a HeySmoothie-t?

Ha olyan helyre megyünk, ahol könnyen jutunk tiszta ivóvízhez, szűrt vízhez vagy szénsavmentes ásványvízhez, akkor üresen vigyük, ha inkább tejet készítenénk be, akkor azt otthonról is vihetjük, akár kirándulásra, edzésre, munkába megyünk.

Tipp: először egy kevés folyadékot öntsünk csak bele, ebbe szórjuk bele a tasak tartalmát és gondosan lecsavarva így rázzuk össze. Ezután engedjük fel a jelzésig, ízlésünk szerint vízzel vagy tejjel és jöhet a nagyobb buli. Közben nyugodtan énekelhetünk is, vagy nyomhatunk egy laza táncot hozzá. A környezetünk biztosan értékelni fogja a jókedvünket. A miénk pedig akkor indul, amikor a kupakot lecsavarva máris valamelyik finomságot kortyolgathatjuk.