Smoothie keverékek - Melyiket érdemes választani?

Smoothie keverékek - Melyiket érdemes választani?

Egy finom smoothie-val mindig jól indul a nap, de bármikor bevethető persze egészséges tízóraiként vagy uzsonnaként is.

Csak egy bökkenő van vele, hogy előre kell készülni rá, gyümölcsök és zöldségek nélkül ugyanis nincs smoothie, na és persze nem árt hozzá egy kis tej sem.

Ha nem jársz rendszeresen piacra és nem tudsz mindig friss gyümölcsöket beszerezni a smoothie-hoz, mutatunk pár trükköt, amit érdemes bevetni, hogy akármikor össze tudj dobni egy jó kis vitaminbombát!

Fagyasztott smoothie mixek

Ma már léteznek különböző készen kapható smoothie mixek, amelyek jó szolgálatot tehetnek, ha nincs otthon elég alapanyagod, vagy csak szeretnéd valamivel pluszban feldobni a smoothie-dat. Vannak tematikus smoothie mixek (pl. zöldleveles smoothie keverék, superfood mix porok), amiket persze még bőven fel kell turbózni ezzel-azzal, de akadnak olyan fagyasztott vegyes gyümölcsös keverékek is, ami mellé tényleg már csak a tej vagy a víz kell!
A fagyasztott smoothie keverékek vitathatatlanul nagyon kényelmesek, az egyetlen hátrányuk azonban, hogy smoothie készítő nélkül nem boldogulsz egyikkel sem, illetve némileg azért előre kell gondolkodni hozzá, hiszen időben ki kell venni a mélyhűtőből.

Több hipermarketben találsz ma már sajátmárkás smoothie keveréket is, szóval érdemes nézelődni a hűtőpultokban.

Organikus smoothie instant megoldással

Ha kiváló minőségű alapanyagokból szeretnéd elkészíteni a smoothie-dat, de nincs alkalmad rendszeresen megbízható forrásból zöldségeket és gyümölcsöket beszerezni, akkor érdemes megkóstolnod a HeySmoothie organikus smoothie mixeit. A biogazdálkodásból származó friss gyümölcsök és zöldségek gyorsfagyasztáson és lassú szárítási folyamaton mennek keresztül, így tápanyagtartalmukat megőrizve kerülnek bele a kis tasakokba, mindenféle mesterséges adalékok nélkül.

A por állagú mixek nagy előnye, hogy nincs szükség hozzájuk smoothie készítőre, hiszen csak össze kell rázni a smoothie alapport egy palackban tejjel vagy vízzel és már lehet is inni. Ezt akár még a munkahelyeden is simán meg tudod csinálni, ha tartasz bent a hűtőben tejet!

Ma, amikor már ilyen megoldásokból lehet választani, igazán ne mondja senki, hogy nincs ideje reggelizni, mert a HeySmoohie kényelmes megoldásával gyakorlatilag pár laza rázó mozdulattal, szó szerint egy perc alatt össze lehet dobni egy szuper egészséges, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag reggelit vagy tízórait, amit ráadásul akár még útközben is el lehet kortyolgatni.

Házilag fagyasztott smoothie keverék

Na és a végére hagytuk a DIY megoldást, hiszen van két olyan aduász gyümölcs, amit simán bent tudsz tartani a mélyhűtődben és könnyedén elő tudsz venni belőlük egy smoothie-hoz való adagot! Ez a két gyümölcs pedig nem más, mint a banán és a fagyasztott bogyós gyümölcsök!

A hipermarketekben ma már számtalan bogyós gyümölcsből tudsz válogatni, vannak mindenféle mixek is közöttük (pl. erdei gyümölcs), szóval ezeket tényleg nagyon könnyű beszerezni. Na de mi a helyzet a banánnal, az mégis hogyan kerül a mélyhűtőbe?

A banán mondjuk leve egy elég hálás gyümölcs, akár napokra előre be tudsz tárazni belőle, ha viszont nincs rá lehetőséged, akkor nagyon jól tud jönni pár karika fagyasztott banán a mélyhűtőből! Legközelebb, ha épp megbarnulni készül egy banánod, karikázd fel gyorsan és tedd be adagonként a mélyhűbe, így csak elő kell majd venned a smoothie készítése előtt, hozzádobsz valami más gyümölcsöt és már kész is a krémes smoothie!

PRO TIPP nyárra, hogy ha fagyottan használod fel a banánt, dobj mellé némi fagyasztott bogyós gyümölcsöt, egy kis tejet/tejszínt/joghurtot és máris kész az azonnal fogyasztható, szuper egészséges fagyi!

Smoothie keverékek – melyiket érdemes választani? / HeySmoothie

Ma már annyiféle megoldás van arra, hogy bármikor összedobhass egy smoothie-t, csak győzz választani! Mutatunk három tippet, köztük egy olyat is, amihez még smoothie készítőre sincs szükséged!